Back to Top

Persoonlijke coaching

FLEXIBILITEIT DIE PAST

 

Organisaties zijn in verandering. Medewerkers veranderen mee. Omdat het fijn kan zijn om in dit proces door een onafhankelijke coach begeleid te worden, persoonlijke coaching voor uw medewerkers. Er wordt veel flexibiliteit van medewerkers gevraagd, het is belangrijk dat de flexibele opstelling van de medewerker duurzaam en persoonlijk passend is.

 

Om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, gezond en effectief te leven en werken, kan persoonlijke coaching uw medewerkers helpen de persoonlijke verandering bewust door te maken en de juiste keuzes te maken.

 

Een persoonlijke zoektocht! Individuele coaching terwijl wij in het bos wandelen en oefeningen doen. De natuur zorgt ervoor dat je als vanzelf afstand neemt van situaties.

 

Het resultaat

Na de sessies:

  • Kent de medewerker zichzelf. Is meer in balans. Herkent eigen grenzen, bewaakt deze en geeft ze aan.
  • Denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Is toekomst gericht.

 

Met als positief gevolg voor de organisatie, meer tevreden en productiever omdat de medewerker energie van krijgt van het werk. Na goedkeuring van de medewerkers ontvangt de werkgever 3 maal een terugkoppelingsrapportage, uiteraard zonder de vertrouwelijkheid van de medewerker te schaden.

 

Praktische informatie en investering

  • Duur: 8 tot 12 sessies van 90 minuten. Indien gewenst kunnen losse vervolgsessies gepland worden.
  • Investering:  € 75,- per uur exclusief BTW en reiskosten.
  • Locatie: in overleg.

 

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie bespreken.