Back to Top

Over mij

 

 

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

 

Door beweging, ademhalen en mindfulnessmeditatie heb ik mijzelf teruggevonden en meer harmonie en balans in mijn leven gebracht, in een relatief korte periode. Dat gun ik iedereen!

 

Daarom is mijn missie om mensen in balans te brengen en/of te houden door te focussen op het (her-)ontdekken van de eigen krachten. Dit draagt bij aan mijn visie, ik geloof dat als mensen in balans zijn, ze meer oog hebben voor hun geluk en welzijn en dat van een ander. Dat draagt bij aan een wereld in balans.

 

 

Ik ben Susanne Pereboom, betrokken, sociaal, gedreven, leergierig en een tikkeltje perfectionistisch. Op zoek naar de verbinding met en tussen mensen. Oprechte aandacht voor elkaar hebben, ervaringen delen.

Omdat ik geloof dat dit niet alleen het individu mooier maakt, maar de hele wereld een klein beetje mooier wordt!

 

Mijn waarden zijn transparantie, niet oordelend. Vriendelijke, oprechte aandacht. Positief denken, in oplossingen. Duurzaam, mensgericht samenwerken. Open feedback en reflecties geven en ontvangen, persoonlijke groei stimuleren.

 

Geïnspireerd word ik door jou! Iedereen draagt op zijn of haar manier ideeën en inzichten aan. Van samenwerken en ideeën delen, krijg ik energie!

 

 

Ik kan jouw coach zijn, op jouw zoektocht naar wie je bent, waar je kracht ligt en hoe jij in balans komt.

Ik begeleid jou op het pad, een pad waarop ik evengoed nog te leren heb. De inzichten die ik op doe, deel ik op Instagram.

 

Mijn achtergrond

 • Studeerde Personeel & Arbeid in Groningen.
 • Werkte 13 jaar voor een toonaangevende, vooruitstrevende groothandel in Bouwmaterialen.
 • Als HR manager en MT lid, en ben hierdoor goed bekend met HR wet en regelgeving en het spanningsveld tussen mens en organisatie, organisaties onderling en mensen onderling.
 • Volgde een coachopleiding bij De Baak.
 • Ben altijd met ontwikkeling bezig en volgde onder meer de opleidingen Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde en verandermanagement, Verzuimbegeleiding, HR analytics.
 • Ben als gecertificeerd MBE trainer aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness (VVM). De opleiding bij Bridgeman heeft mij geholpen om mijn ervaring, kennis en inzicht in nuchtere vorm te kunnen delen.

 

En ik ben ook

 • Medium sportief ;-), hardlopen in het bos, yoga en ik tennis (en lach) met 2 vriendinnen.
 • Dol op kinderboeken en lees dan ook graag voor aan mijn drie zonen Luuk, Jasper en Lars. Momenteel favoriet, “De kleine walvis”, wat een mooie platen!
 • Reislustig, mooie herinneringen maken met Sijmen en de jongens, backpack mee en gaan! 
 • Een trouwe, loyale vriendin, veel energie krijg ik van mooie gesprekken met vriendinnen en samen leuke dingen doen als escapen en terrasjes pakken!
 • Gehecht aan mijn meditatiemomentjes en … uitslapen al komt dat laatste er weinig van met 3 jonge kinderen. De meditatiemomenten zijn wel heilig!

 

Ik ben benieuwd naar jou en hoop je te ontmoeten.

 

Hartelijke groet, Susanne