Back to Top

Mindfulness

 

 

LUISTEREN NAAR JEZELF

 

Je hebt jezelf zoveel te vertellen, de sleutels naar een leven in balans liggen in jou. Het enige dat jij hoeft te doen is te luisteren. Wanneer heb jij voor het laatst echt naar jezelf geluisterd?

 

In deze 6 weekse training herontdek jij jouw persoonlijke krachten en talenten aan de hand van veel verschillende mindfulness-, ademhalings-, reflectie- en communicatieoefeningen waardoor er altijd oefeningen zijn die bij jou passen. Het geeft je inzichten in jouw gedachten, emoties, conditionering, persoonlijkheid en gedrag en leert je keuzes te maken waar jij blij van wordt.

 

Met de juiste tools, theorie en coaching op moeilijke momenten of momenten van weerstand, kan je het helemaal zelf. Hoe gaaf is het om jezelf te helpen en niet afhankelijk te zijn van anderen of hulpmiddelen?

 

Opbouw van de training

In deze Mindfulness Based Emotional intelligence (MBE) training versterken we in 6 weken de focuspunten van emotionele intelligentie.

Week 1: De link tussen Mindfulness, emotionele intelligentie en het effect op de hersenen

Week 2: Zelfbewustzijn

Week 3: Zelfregulering

Week 4: Motivatie

Week 5: Empathie

Week 6: Sociale vaardigheden

 

Ben je benieuwd naar wat het mij heeft gebracht? Lees in mijn blog de fijne effecten en waarom ik zo enthousiast ben. 

 

Praktische informatie en investering

 

Duur:                 6 bijeenkomsten van 2 uur. Start om 19.30 uur.

Data:                 Voor 2020 nog te plannen. Inschrijven kan al wel, geef hierbij twee voorkeursavonden aan.  Meld je aan en verander je leven!

Investering:        €275,- (particulieren) inclusief btw, cursusboek en digitale informatie en oefeningen.

Locatie:              Apeldoorn

Gecertificeerd:    Bridgeman

Geaccrediteerd:  Vereniging voor Mindfulness (VVM)

 

Omdat interactie een belangrijke manier van leren is, gaat de training door bij 8 deelnemers. En omdat ik geloof in de geborgenheid van kleine groepen, nemen er maximaal 10 personen deel.

 

Deze training is ook uitermate geschikt voor organisaties, informeer naar de mogelijkheden.

 

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op, download hier de flyer of vorm eerst een beter beeld van de training en lees dan hier het eerste deel van de training en bekijk of het je aanspreekt!

 

Referenties

Ik wilde mijn mindfulness ervaring opfrissen en toen deze gelegenheid zich voordeed wilde ik dan ook direct meedoen! Ik ben meer relaxed door de hervonden rust en balans. Ik heb meer aandacht voor het moment en de mensen om mij heen. Susanne begeleidt heel prettig. In een rustig maar gestaag tempo toewerken naar leermomenten, ervaringen met sprekende en sterke onderbouwing. Ze verwoordt zaken mooi en heeft een hele fijne stem. Bovenal weet ze het heel goed en helder over te brengen. Echt een aanrader omdat ik ervan overtuigd ben dat het iedereen wat brengt!

– Suzan 39 jaar uit Apeldoorn – 

De training ben ik gaan volgen omdat alle positieve effecten van mindfulness mij erg aanspraken. Door de training ben ik gaan beseffen dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen. En hoe gemakkelijk je dat met mindfulness kan doen. Susanne is erg enthousiast en stelt je op je gemak. Iedereen kan zichzelf zijn, eerlijk en open. Ik zou de training zeker aanraden als je, zoals ik, nog nooit zoiets gedaan hebt. De afwisseling tussen theorie en praktijk is fijn en je hebt het idee dat je echt ergens naar toe werkt!

–  Jorien 33 jaar uit Apeldoorn –

De punten waar ik in het dagelijks leven tegen aan loop, vond ik terug in de training. Ik bouw nu meer rust in voor mezelf. Kijk en luister naar mezelf en ben me bewust van mijn ademhaling. Susanne spreekt uit eigen ervaring en dat merk je. Het volgen van de training is een echte aanrader omdat je op een andere / nieuwe manier naar jezelf leert kijken en het handvatten geeft om in het dagelijks leven meer rust in te bouwen.

– Jolien 36 jaar uit Apeldoorn – 

 

 

MBE VERANDERT JE LEVEN, VOOR ALTIJD!