Back to Top

Coaching

 

ZIJN WIE JE BENT

 

Jezelf verloren in de eisen van het leven? Worden wie je echt bent? Mentaal en fysiek fit worden? Gewoon, lekker in je vel zitten? Neem het heft in eigen handen en ga leven zoals JIJ wil leven.

 

Een burn-out heeft mijn leven door elkaar geschud en doen inzien dat ik een speelbal was geworden van mijn eigen leven.

Ik had niet helder hoe IK wilde leven. Nu ik ontdekt heb dat inzichten in mij zelf aanwezig zijn, ik enkel hoef te luisteren, leef ik mijn leven hoe ik dat wil. Dat geeft geluk en vrijheid.

 

En jij? Wat wil jij nu echt? En durf je zo te leven? Samen brengen wij jou in verandering, coaching helpt jou inzicht krijgen in jouw waarden, drijfveren en ambities. Je gaat keuzes maken die realiseren wat jij echt wil.

Als je weet wie je bent en doet waar je blij van bent, heb je meer energie en zit je goed in jouw vel!

 

In alleen praten geloof ik niet. Zelf heb ik ervaren dat bewegen, ervaren, bewust voelen belangrijk voor veranderen zijn. Hier gaan we volop mee aan de slag! Er zijn 2 mogelijkheden:

 

Persoonlijke coaching, gericht op werken en leven. Organisaties veranderen en hoe verander jij met aandacht voor jouw waarden?

Innerpelgrimprogramma, een zoektocht naar jezelf, gericht op leven en de prive-werkbalans.

 

Ben jij klaar voor een nieuw begin, concrete resultaten en actie? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

 

ZEG JA TEGEN JEZELF, JE BENT HET WAARD!